Sikkerhetshendelse? Ring nødnummer 21 62 79 79!

Hendelse?
MENY
Løsninger

Portnox

Få kontroll over alle enheter som er i nettverket

Hva hjelper Portnox deg med?

Portnox er en fleksibel NAC løsning som gjør det mulig å få full kontroll over alle enheter i nettverket, autentisere enheter som printere, PCer, svitsjer, og alt annet ved bruk av forskjellige autentiseringsmetoder. Styrken til Portnox ligger i fleksibiliteten, støtten for alle typer enheter, og alle de forskjellige metodene for å autentisere en enhet.

Hvorfor ta det i bruk?

De fleste virksomheter og spesielt de virksomhetene med flere lokasjoner, eller store lokasjoner har et behov for å kontroller hva som er tilkoblet nettverket. Dette er nødvendig for å sikre at ikke uvedkomne har tilgang, og for å ha oversikt over nettverket. Med Portnox vil alle enheter bli registrert, og man kan enkelt lage autentiseringsprofiler og policyer for å tillate kjente enheter og blokker ukjente enheter. Med Portnox vil administrator enkelt ha full kontroll over alt som er tilkoblet, uavhengig om det er via trådløst, via svitsj, annen lokasjon, eller en hub.

Hva får du med Portnox?

Portnox er en Windows applikasjon som benyttes for å administrere og knytte seg til eksisterende svitsjer og aksesspunkter. Portnox er klientløs og sikrer nettverket mot ukjent utstyr uansett lokasjon.