Sikkerhetshendelse? Ring nødnummer 21 62 79 79!

Hendelse?
MENY
Bilde
Løsninger

Link22 Shield

Unngå avlytting fra mobile enheter.

Hva hjelper Shield deg med?

Med en vanlig mobiltelefon er det i dag mulig å avlytte og spille inn lyd fra møter der sensitiv informasjon diskuteres, selv om telefonen er i "offline mode".

En innspilling som er ment som notater kan enkelt komme på avveie og spres til uvedkommende. Det er også enkelt for uvedkommende å manipulere møtedeltakeres mobile enheter og på den måten avlytte møter.

Med Link22 Shield eliminerer man enkelt risikoen for avlytting fra mobile enheter og skaper trygghet for alle møtedeltakerne. I tillegg synliggjør man for møtedeltakerne at man har kunnskap om dagens trusselbilde og tar informasjonssikkerhet på alvor.

Hvorfor ta det i bruk?

Ved å benytte Shield kan alle møtedeltakere ta med seg telefonen sin inn i møtet og man behøver ikke være bekymret for at deltagernes telefoner er hacket eller at en utro tjener ønsker å ta opp deler av samtalene. 
Shield er en enkel, sikker og ikke minst kostnadseffektiv løsning. Ikke bare minimerer den risikoen for informasjonslekkasje, det gir også en følelse av sikkerhet for alle møtedeltakere.

Hva får du med Shield?

Med Shield får du en sikker oppbevaring av flere mobiltelefoner/tablets. Med sin interne støygenerator vil man effektivt hindre tilgang til lyd fra utsiden av boksen, noe som hindrer avlytting av møtet. Møtedeltakerne vil slippe å legge igjen telefonen sin utenfor syne og kan se på den ved behov. Shield er konstruert i stål med et elegant design.