Sikkerhetshendelse? Ring nødnummer 21 62 79 79!

Hendelse?
MENY
Løsninger

F-Secure – endepunktbeskyttelse

Alle virksomheter har behov for å beskytte sine PC-er og servere.

Hva hjelper F-secure deg med?

Skadelig programvare kan kryptere ned datamaskiner og servere, stjele verdifull informasjon og ødelegge data og systemer. I løpet av en vanlig arbeidsdag er de ansatte i konstant fare for å bli infisert gjennom epost eller nettsider.

F-Secure har i snart tretti år jobbet med å beskytte datautstyr mot skadelig programvare og har siden starten vært et ledende selskap innen oppdagelse og fjerning av virus. F-Secures formål er å gi oppdatert og komplett beskyttelse av PCer og servere, og det lykkes de så godt med at flesteparten av verdens internettleverandører har valgt å bruke F-Secure for å beskytte sine systemer.

Hvorfor ta det i bruk?

Virus og annen skadelig programvare har blitt mer og mer kyniske, og mange har opplevd å få dataene sine låst av såkalte "kryptovirus". Det er viktigere enn noen gang å velge den beste beskyttelse for PCer, servere og virtuelle maskiner. F-Secure gir komplett beskyttelse mot både kjente og ukjente trusler.

Konsulentene i Fence har jobbet med F-Secure siden slutten av 90-tallet, og har hjulpet både små og store kunder med valg, installasjon og konfigurasjon av F-Secures beskyttelsesløsninger. Vi har i dag mer enn 150.000 lisenser installert på våre kunders datautstyr.

  • Du får topprangert beskyttelse
  • Automatisk patching
  • Fullstendig oversikt
  • Komplett kontroll

Hva får du med F-secure?

En liten klient installeres på PCer, servere og virtuelle maskiner. Fra et administrasjonsverktøy på lokal server eller i skyen kan IT-ansvarlige se fullstendig sikkerhetsstatus og utføre sikkerhetsoperasjoner på alle maskinene.

Løsningen inneholder antivirus, brannmur, patching og oppgradering av alle applikasjoner, nettleserbeskyttelse, applikasjonskontroll med mer. Dynamisk synkronisering med Active Directory lar administrator enkelt sette opp tilpassede regelsett for de forskjellige organisasjonsenhetene.