Sikkerhetshendelse? Ring nødnummer 21 62 79 79!

Hendelse?
MENY
Løsninger

Cylance

Stopp angrep ved bruk av kunstig intelligens

Hva hjelper Cylance deg med?

Skadelig programvare i dag blir generert så hurtig og avansert at tradisjonell anti-virus-beskyttelse basert på signaturfiler ikke holder. Cylance Protect er bygget på kunstig intelligens og maskinlæring som betyr at deres produkter proaktivt hindrer, i stedet for reaktivt oppdager. Dette er spesielt effektivt mot dagens avanserte trusler og skadelig kode.

Hvorfor ta det i bruk?

Mer enn 70 % av alle angrep rettet mot virksomheter er e-post som inneholder ny skadelig kode levert som en lenke eller vedlegg. De fleste større sikkerhetshendelser som vi ser i media, eller som vi jobber med selv er relatert til ny skadelig kode. Ofte blir angrepet vellykket fordi eksisterende signaturbaserte sikkerhetsløsninger ikke har rukket å oppdatere seg mot trusselen. Cylance Protect kan basert på AI, oppdage ny skadelig kode uten å behøve oppdatering. Dette fordi motoren og formelen som benyttes har blitt trent i årevis på alle eksisterende trusler og kan dermed ta egne valg basert på all denne erfaringen (enkelt forklart).

Hva får du med Cylance?

Du installerer en liten klient på alle servere og klienter som du ønsker beskyttet. Administrasjonen av løsningen skjer via en webportal som kan benyttes for å gjøre alle tilpasninger og oppgraderinger. I web portalen har du full oversikt over alle hendelser fra alle enheter og kan gjør valg basert på dette. Klientene trenger nesten ikke oppdateringer, da løsningen ikke er basert på signaturfiler.

Løsningen inneholder beskyttelse mot skadelig kode, minnebeskyttelse, applikasjonskontroll, script kontroll og enhetskontroll (USB).