Sikkerhetshendelse? Ring nødnummer 21 62 79 79!

Hendelse?
MENY
Bilde
Managed Security Services

Managed Firewall Security

MFS - Brannmur som en tjeneste

Alle bedrifter har i større eller mindre grad behov for en brannmur som skiller bedriftens interne nettverk fra Internett. Men ikke alle bedrifter har egen kompetanse eller ønske om å ha ansvar for konfigurasjon og drift av avanserte brannmur funksjoner. I Fence har vi ansatte som har jobbet med avanserte implementasjoner og drift av brannmurer for de største selskapene i Norge.

Managed Firewall Security er en tjeneste for de bedrifter som ønsker høyeste grad av sikkerhet, sikker konfigurasjon, bistand og hjelp til drift av brannmur.

Vi utnytter vår kompetanse og erfaring som brannmur konsulenter til å sørge for en problemfri og sikker brannmur tjeneste for små og mellomstore bedrifter. Vi benytter maskinvare (Brannmurer) i hovedsak fra verdenes mest anerkjente brannmurprodusent - Check Point. Med vår MFS (Managed Firewall Security) tjeneste får du bistand til installasjon og konfigurasjon, automatisk oppdatering, ukentlig backup og automatisk månedlig rapport m.m.

Brammurene vi benytter kan tilpasses alle bedrifter, store som små. Som kunde kan man velge å kun ha helt grunnleggende brannmurfunksjonalitet eller mer avanserte funksjoner for 0-dags beskyttelse. I tillegg kan brannmuren inngå i Fence sin SOC-tjeneste og dermed bli overvåket 24/7 for best mulig beskyttelse og kontroll.

Som MFS kunde har du tilgang til 24/7 support. Vi i Fence sørger for sikker konfigurasjon og at brannmuren fungerer best mulig.